Frågor & Svar (FAQ)

Vanliga Allmänna Frågor

Hur kan jag få mer information om vilka projekt Takspolarna har utfört?

Svar: Under rubriken Nyheter, finns alla Takspolarnas pågående och avslutade projekt. Våra anställda lägger ständigt upp bilder och nyheter där från våra nuvarande projekt och du kan även kika på vår Facebook sida.

Har Takspolarna god kreditvärdighet, säkerhet & försäkring?

Svar: Vi använder alltid godkänd säkerhetsutrustning. Alla våra anställda är fullt utbildade. Vi är fullförsäkrade.

Takspolarna grundades 2012 och är ett dotterbolag till Avloppsjouren som grundades 2009, vi har kreditvärdighet AA; som är näst högsta möjliga kreditvärdighet. Se gärna nedan för alla möjliga kreditvärdigheter ↓

AAA – Högsta kreditvärdighet
Endast aktiebolag kan nå AAA (Trippel-A). Bolaget ska dessutom omsätta mer än 2 miljoner, ha varit verksamt i minst 10 år och dessutom ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

AA – God kreditvärdighet
AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs en omsättning över 1 miljon och nyckeltal som ligger över branschens genomsnitt.

A – Kreditvärdig
För att uppnå A (Enkel-A) krävs nyckeltal som ligger på eller nära branschens genomsnitt.

AN – Nystartat bolag
Ges ut till nystartade företag där ingen negativ information finns.

B – Kredit mot säkerhet
Ges ut till företag med nyckeltal som ligger under branschens genomsnitt och till företag där negativ information finns.

C – Kredit avrådes
Ges till företag som har stora betalningsproblem, förbrukat aktiekapital, konkursengagemang samt till företag med nyckeltal som långt understiger branschgenomsnittet. Företag som har allvarliga revisorsanmärkningar får också rating C.

(-) – Ej fastställd rating
Rating fastställs inte på företag där viktig information saknas, är inaktuell eller på företag som inte är aktiva.

Är Takspolarna och Avloppsjouren samma företag?

Svar: Ja, Takspolarna är ett dotterbolag till Avloppsjouren.

Vi delar växel och planeringskontor så du behöver bara ha en kontakt och ett telefonnummer. Vi har olika huvudansvariga däremot för våra dotterbolag och den takansvarige för Takspolarna heter Daniel och du når honom via telefon eller e-post på:

0705 – 36 77 65 Daniel@Takspolarna.se

Besök Avloppsjouren på Avloppsjouren.se